Ти н коли

Ти ніколи не зрозумієш душу людини,
Поки не опинишся в ній хоч на мить.
Ти все будеш над нею знущатись
Кожен ранок і кожну хвилину.
Тобі байдужі всі ті страждання,
Що ти завдаєш людині.
Тобі лиш важливо одне -
Бути кращим серед чужих.


Рецензии