В мечтите ти желая да остана

Утрото започва с твоя нощен аромат
и привкуса блажен на топлите ти устни.
Разливаш се по вените ми като течен шоколад -
не искам капчица любов напразно да изпусна.

По съвършеното ти тяло танцуват ласкавите пръсти.
Потъвам във прегръдките ти като в топла вана.
Не ме лишавай никога от твоето присъствие -
поне в мечтите ти желая да остана...

07.02.2016 г.
3025 Б.Алекс.
Петър Пенчев


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.