Я поцiлунком закрию очi

Я поцілунком закрию очі.

Я поцілунком закрию очі,
вип'ю пекучі твоі сльозинки.
Буду дивитися до півночі
на найгарнішу у світі жінку.

Буду слова твоі ніжні ловити.
Запам'ятовувати твій голос.
Як мені , Господи, хочеться жити...
І, хоч на мить, повернутись у молодість.

Як мені хтілось би - юну зустріти.
І закохатись. І бути разом.
А ще хотілося б - двоє діток.
Жаль, що цього вже не буде. Ні разу.

Дихаю запахом твого волосся.
Стану з тобою одним, тим, цілим.
Ні, я не плачу, тобі здалося.
В око мені, щось попало, мила...


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.