Iнша Украiна

Криваві сльози, Украіно,
Ти леш останніі своі.
Кати, що тебе катували,
Впали  безсилі в кандали.
Мала, струнка, слабка з природи,
Катів своіх стримала ти.
Безглуздя, паморок природний -
ФАШИЗМ несли вони в собі.
Ти вижила, стала сильніша.
і в тебе інша новина.
Ти не братів своіх змінила -
У тебе інша голова.


Рецензии