02. 03. 2013

Вечоріє...
Ніч...
Світає...
Безперервний часу плин.
Заворожено штовхає у безодню темноти.
Спокій глибокий.
Магічне сяйво.
Створені музикою Ishii.
Гравітаційна безкінечна гавань.
То блище, то в далі зовсім.
Пластичний емоційний крок,
Немов води живий ковток.
Місячна діва як Психея.
Безсмертна і така одна.
Ніч.
Небесні цятки.
Хранителі часу нічного.
Яскраві й холодні тіла.
В шумі дощу чи може грому
Один уступить іншому дорогу.
То день і ніч.
То ніч і день.
Світанок.
Прозора усмішка роси.
Жовтогарячі коси.
Роздмухав вітер вслід.
Сонній.
Босій.
Місячній красі.


Рецензии