пролетела жизнь моя, здесь жила с любовью я

тяжке життя
 все пережито
  було радісно
   було сердито
    мені звичайно повезло
     мене щастя мучило не зло ...
      мене любов моя спасала
       бо горе муки в душу  заливало як за шкуру сала ...
        біль душевна не вгавала
         і я  іншого життя не знала...
          я боролася пощади не благала  і виживала...
           і багаті тоже плачуть
            світа білого не бачуть
             для всіх однакове життя тут значить...


ну навіщо їм потрібно кучу   грошей
 життя потрібне миле і хороше...


Рецензии