Скринька перепханцiв

 Банальна мелодрама з використанням
діалектизмів «щирих українців»

Віком – чахлик  невмирущий
Пісюнковий злодій сущий
Цюцюрковий злодіяка
Злий на всіх, мов та собака

В міжповерховий дротохід
Залетів, натиснув  «Хід»,
Декілька разів підряд
Себе глянув в пикогляд.

Ну і пика –  справжній  вуйко!
Клацнув пальцем спалахуйку
І мов той порохотяг,
Люльку зі смаком потяг. 

Чисто вужик вогнепальний
Залетів він до їдальні,
Мов те яйко-сподівайко
Для розпусної хазяйки.

Піхвознавець – красень хачик
З переляку вимкнув бачик,
І дмухнувши на підсвічник,
Впав зі страху на підсрічник

Захрестивши на грудях
Гострий ніж і коркотяг –
Лиш зайшов хазяїн в курник
Здувся лис, мов нацюцюрник

З пупорізки і штрикалки,
Як  із  сіковичувалки,
Градом покотився піт
В тих місцях де і не слід.

Підхопивши розчепірку
І зробивши змію дірку,
Полетіла  бідна дівка,
Мов та біла залупівка,

В міжповерховий дротохід
І натисла кнопку «Хід».
Ввімкнув скриньку перепханців,
Слідом бігли два засранці:

Чахлик, наче пісюнець,
Такий вгледівши кінець,
Весь від злості закіпав –
Гість зі страху утікав.

Примітки:

Чахлик невмирущий –Кощей бессмертный;
Пісюнковий злодій – сексуальныйманьяк;Цюцюрковий злодіяка – онанист; Міжповерховий дротохід – лифт;Пикогляд –  зеркало;Спалахуйка – зажигалка;Порохотяг – пылесос;Вужик вогнепальний – ЗмейГорыныч;Яйко-сподівайко – киндер-сюрприз;Піхвознавець–  гинеколог;Бачик – телевизор;Підсрічник – стул;Коркотяг – штопор; Нацюцюрник – презерватив; Пупорізка – акушерка; Штрикалка – медсестра; Сіковичувалка – соковыжымалка; Розчепірка – зонтик; Залупівка – бабочка; Скринька перепханців – коробка переключения передач; Пісюнець – чайник;

7 мая 2015 г.


Рецензии