Вот и время поменялось, войны и старости дождалась

ПРОЯВЛЯЄТЬСЯ І ПРОЯВЛЯЄТЬСЯ
  УСЕ ЩО З МАЙБУТТЯ ДО НАС ЯВЛЯЄТЬСЯ
    МИТЬ ЗА МИТТЮ ПРИЛІТАЮТЬ 
      НАМ ЯК, ПУЛІ ДУШУ ,ПРОБИВАЮТЬ
         НЕГАТИВ ІЗ ПОЗИТИВОМ ЗАЛIТАЮТЬ
            І ДУШЕЧКУ БЕЗЖАЛЬНО ЗАЇДАЮТЬ ...

Я НЕ ВІЛЬНА
 Я В ПЕЧАЛІ
  ЗА ЖИТТЯМ СВОЇМ ГАРНЕСЕНЬКИМ СКУЧАЮ
   

    Я ДИВЛЮСЬ З ЛЮБОВЬЮ НА ЖИТТЯ
     ВОНО БІЖИТЬ НА МЕНЕ З МАЙБУТТЯ
      ОСЬ І ЩАСТЯ МИМО ПРОЛЕТІЛО
       НАВІТЬ ПРИВІТАТИСЯ ДО МЕНЕ НЕ СХОТІЛО
        ДО МОЛОДИХ ВОНО ЛЕТІЛО
         А Я СТАРА УЖЕ БАБУСЯ 
          ВІЙНИ жорстокої  БОЮСЯ...
           зі страхом і болем знов  борюся...
можливо пройде як перероджуся...


Рецензии
Всё пройдёт.Всему своё Время!
Время лучший советчик.Спасибо.

Забина   31.07.2023 11:22     Заявить о нарушении