Все буде так, як ти захочеш на укр. яз

1
Все бУде так, як ти захочеш,
Як забажаєш, бУде так.
Звуками музики оточеш...
І ось... - кохання я співак.
Для тебе серцем і душею
Співаю, зіронько моя,
Тебе, життя мого лілею,
Леліяти насмілюсь я.

п/в:
Я любов'ю тебе, моя квітко,
Як поживним дощем напоЮ.
Легкокрила, пташино-лебідко,
Ти прикрАсила б долю мою.
Ми б дуетом удвох заспівали,
Щоб злилися в акорд голосИ,
Щоби ноти над нами кружляли
Неземної блакиті краси...

2
Все буде так, як ти захочеш,
Я задля тебе все зроблЮ!
"Кохаю" - ніжно прошепочеш,
Скажу у відповідь: "люблю".
В очах чаклунских потопаю,
Та допомоги не прошУ,
На щастя ми зустрілись, знаю,
І вже з обійм не відпущУ!


(авторська пісня)  05/02/16/


Рецензии