Одноклассница укр

ОДНОКЛАСНИЦЯ

Однокласниця моя, однокласниця,
Мого серденька чарівна співвласниця!
І довіку вже вогонь не погасне цей,
Що горить в душі моїй для однокласниці!

Спливають дні, спливають ночі
І часом світ штормить довкола,
А половинка серця хоче
У край, де нас зріднила школа.
Та половинка серця знає -
Є в світі ще одна людинка,
В якої теж того бажає
Палкого серця половинка.

У світі з зошитів в клітинку
В думках я сяду біля тебе…
Заб’ється серця половинка -
І щастя більшого - не треба.
Мов сплеск гарячого бурштину
В моїй душі заграють струни…
І хай роки пливуть невпинно,
Та ти – завжди для мене юна!

Червоне яблуко духмяне
Я покладу тобі на парту.
У твій легесенький рум’янець
Прибавлю ще краплинку жартів.
Вином твого стрункого стану
Враз захмелію непомітно
І зачарований розтану
В чарівній посмішці привітній.

Я розповім, як жив без тебе,
Я мушу це тобі сказати…
Нехай нас роз’єднало небо,
Та школа встигла «повінчати».
І достеменно не здається,
Що й нині я в твоїм полоні.
І половинка мого серця
      З твоєю б’ється в унісоні!

ВК 15.02.2013  ХерСон


Рецензии