21. 06. 2014

Громадянська війна
На руках колихала безпомічність.
Без сліз дивилась на мертві тіла.
Байдужа до цивилізації
Вона глуха, німа...
Цей світ некруглим котиться,
Цей світ йде по ножах!
І як недивно ділиться
На власне Ваше і власне Моє.
Моє - егоістично сказано!
Давно розписано й показано
Життя...Життя...Чи смерть !


Рецензии