Присвячую Охтирськiй зош 4 iменi Остапа Вишнi

В обличчя осінь заглядає
Та чорнобривців коло -
Рябіє, дзвоник зазиває
Дітей на ганок школи.

Одна на межі двох столітть -
Привітна і чудова,
Як давнини далека мить -
Стоїть четверта школа.

Школо четверта, мила - в серці моїм одна,
Гумор Остапа Вишні й озера дивина.

Охайні класи, як колись
І сходинка знайома,
Я у дитинстві опинивсь -
У школі наче вдома.

Летять роки, немов птахи
Та пам'ятати буду
Стареньку школу, дорогу,
Що вивела нас в люди!

Школо четверта, мила - в серці моїм одна,
Гумор Остапа Вишні й озера дивина.


Присвячую Охтирськiй ЗОШ  I-III ст. №4 iменi Остапа Вишнi


Рецензии