Ти пам ятаеш

Ти пам`ятаеш тi луги,
Рiчок зеленi береги,
Високi довгi ясени,
Де ми гуляли.Восени
Опало листя,гасли очi,
Холоднi панували ночi,
Тебе покликала дорога
Менi ж лишилася тривога,
Дивлюсь в відчинене вікно,
А ти пішов.Пішов давно......


Рецензии