Янгол

На небi Бог,а в Бога янголи святiї,
Вони до людства сповненi турботою,
Вони за нами ходять,немов тiнi,
I все це зветься їхньою роботою.
Всi люди чинять зло,самi не помiчають,
А янгол це збирає,як смiття,
I як чаклун це зло в добро перетворяє,
Щоб людям всiм полiпшити життя.
А iнодi цей янгол втомляється вiд лиха,
Не взмозi бiльш тягнути той тягар.
Впаде вiн на колiна i плаче собi тихо,
I з крила кров тече,червоная,мов жар.


Рецензии