Не крия

И пропълзява отново този ден
по скулите на утрото смълчано.

Пристъпва бавно в недопят катрен,
по- тъжен от най- тъжното начало.

По прозорците ми стича се мъгла,
а вятърът в пореден път агонизира.

Брули ядовито тежки мисли в мен
и сърце препълва- в гърч прелива.

Дори да се превърна в зимна нощ,
при теб да дойда, за да те обсебя,

не ще премръзна от никаква вина…
Защото те обичам. От света не крия.


Рецензии