Вiд добра не шукають добра

Вiд добра не шукають добра,
А вiд зла не чекають любовi.
Там,де зло,там любов померла,
I немає там iншої долi
Не розквiтне у лютий мороз
Нiжна квiтка весняна нiколи,
I нiколи не з`явиться сльоз
Без душi i без серця палкого.
В святу церкву не зайдуть чорти,
I не стануть молитися Богу,
I не любиш мене,звiсно,ти,
Бо ти любишь себе,бiльш нiкого.;


Рецензии