Роздуми...

А ти нікому правди не кажи...
Чи є в твоєму серці мир і спокій?
Чи навіть між людей ти одинокий?
І мовчки просиш - Боже, поможи!..

Буває світ жорстокий зазвича;й,
В нім - люди заздрять і втрачають міру..
Тобі дарують посмішку нещиру...
Та ти ніколи віри не втрачай!

Якщо біда тебе підстерегла,
Завжди знайдеться той, хто допоможе!
І справедливість кривду переможе,
Бо більше на землі добра, ніж зла!..


Рецензии
Да, Мария, Вы правы, добра всегда должно быть, хоть на чуть - чуть, больше. Удачи!

Анатолий Олейник   03.03.2016 21:13     Заявить о нарушении