Овочева краса

Я маленька господиня,
Все в городі в мене є-
Гарбузи та жовта диня,-
Ранок, сонечко встає.

Морква й бурячки столові-
Пишні та крислаті,-
Восени будуть здорові
Та смачні в салаті.

Зелененькі огірочки
Посадила я рядком,-
Заховались під листочки
Між червоним буряком.

Запалились боки в перця,
Миє листячко роса,-
Вся городина до серця,
Овочева ця краса.
05 02 2016 Р
Вікторія Р


Рецензии