Халява

Анаграммы.

мне бы халявы,
не ямбы - халвы!

***

ах, вялы-то,
от халявы!

***

ел, хватаясь -
есть халява!

***

перекати-поле
поперетекали

***


ловкость росса -
скорость слова.

***

ловкость ссор -
скорость слов.

***

патриоты - на работу,
патроны - убита рота.


Рецензии