Чи то Березень, чи то Лютий

Чи – то Березень, чи – то Лютий…
Безперервно – то сніг, – то дощ…
Холод лютий давно забутий
Серед сліз і безкінечних прощ…

Чи – то день, чи – то ніч надворі…
Спить вколисаний страхом люд…
На Вселенськім Земнім Соборі,
Може, й знають, як змити блуд…

Чи – то світло, чи – то вже й темінь…
Все зливається в сум і тлін…
Захаращено вічні теми
Всюдисущістю сновидінь…

Чи – то Березень, чи – то Лютий…
Хто кому визначає час?
Хто на кого чіпляє пута?
Ми на себе? Чи – хтось на нас?

06.02.2016


Рецензии