Агния Барто Бычок Агния Барто Слон

 
Агния Барто   
  Бычок               
Идет бычок, качается,               
Вздыхает на ходу               
- Ох, доска кончается,               
Сейчас я упаду.

Bull Calf
A bull calf is walking, staggering,
It’s sighing while walking.
Oh, the board is about to end,
Now I shall fall down.

  Слон               
Спать пора, уснул бычок,         
Лег в коробку на бочок.               
Сонный мишка лег в кровать,   
Только слон не хочет спать.    
Головой качает слон,               
Он слонихе шлет поклон.
         
 Elephant
It’s time to sleep; a bull calf has fallen asleep,
It has lain on its flank in a box.
Sleepy Teddy bear has gone to bed,
Only the elephant doesn’t want to sleep.
The elephant is shaking its head,
It is making a bow to the elephant cow. 

Тишкин Игорь, 15 лет.               
ГБОУ ПОО «Магнитогорский Технологический Колледж имени В.П. Омельченко»


Рецензии