Хай буде так

Хай буде все отак...
І не зупиниться душа
Хай буде тільки так...
І я пройду спокійно
Душа  така німа...
Німі її слова
І час  кудись летить...
Кружляє емоційно
Хай очі всі на світі...
Згадають як кохати
І слово "Обніми"...
Не стане третім лишнім
В очах сердець графіті...
Краси не передати
І сніг буває гарним...
Хоч був він і торішнім

Сніг...Зорі... Душа... Асфальтована довга дорога..., і як ще багато існує простих насправді речей, про які можна щохвилини писати вірші, романи, поеми.... або просто писати.....

P.S. Хай буде так...


Рецензии