Украинский Гарик 116

Український Ґарик 116

За мотивами І. Губермана

Будь, чоловік, спокійний без турботи,
не бігай, наче муха укусила,
щоб жінка, повернувшись із роботи,
спокійно по хазяйству відпочила.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии