ЩО З ВАМИ?

ЯК ЗАРАДИТИ ТОБI?
ВБЕРЕГТИ СВОЇХ ЛЮДЕЙ
ЗЕМЛЕ,НЕНЕЧКО МОЯ!
ЗРАДНИКIВ,ЦIЛА ЮРБА

НАЧИСТО,ВТРАЧАЕМ ЗНОВУ
МОЛОДIСТЬ ТА ГЛУЗД ЗДОРОВИЙ
СТРАЧУЮТЬ ЖЕ ЛЮДИ,ВАС
ЇМ ПОВIРИЛИ,НАРАЗ

БIДНI МОЇ ЛЮДИ МИЛI
ТАК НЕ ДОВГО, ДО МОГИЛИ
ВСЕ ЕДНО,ОДИН Є ШЛЯХ
ТА НЕ МАЄ БУТИ ТАК

ВИ САМI ПРО СЕБЕ,ДБАЙТЕ
ГОВОРIТЬ ТА РОЗМОВЛЯЙТЕ
ВСI ГУРТУЕМОСЯ ,МИ
НЕ ПОТРIБНО НАМ ВIЙНИ!


Рецензии