Повертай

НIЧОГО В НАС НЕ СТАЛО
НАГАРБАЛИСЯ ,ВИ...
ЩО В УКРАЇНI СТАЛО?
ПОДIЛИ ДЕ МIЗКИ?!

ТЕ ПРОДАЛОСЯ,СТЕРВО
ЩО ДО ГОРИ,ПОПЕРЛО
ЩЕ Й СОКИ ВIДЖИМАЄ
ТО ЩЕ ЙОМУ ,ЗАМАЛО

ЧИ ЗОВСIМ ПОДУРIЛИ?
ЗАБУЛИ,ДЕ ВИ ЖИЛИ
МАЙНУЛИ ЗА КОРДОНИ
ДО БIСУ ЗАБОБОНИ

А ЯК ЖЕ,НАША НЕНЬКА?
ТА МАТIНКА,РIДНЕНЬКА
ЧИ СНИТИСЯ НЕ БУДЕ?
ВИ СХАМЕНIТЬСЯ,ЛЮДИ!

ВИ КОЛО,РОЗВЕРТАЙТЕ
ТА КРАЙ ЙОМУ,ШУКАЙТЕ!


Рецензии