ванов р чниця

Уже минувся рік, як ти не з нами...
Вставали  ранки і спливали дні.
І сивини прибавилось у мами...
І журавлі  іще на чужині..

Ти з ними повертайся навесні.
Махни  крилом нам в небі синім...
Нам не забуть твоі пророчіі пісні.
Як не забуть тебе ніколи,сину.

29 січня 2016 р


Рецензии