Згадаю...

Поля згадаю запорошені,
куди не глянь -сніги,сніги...
Змахну сльозу гірку, непрошену.
Далекі рідні береги,

моі краі обітованніі,
моі веселіі роки
пройшли щасливі. І незнані
лягли  попереду стежки...

Прибила сивина волосся,
та в серці юність не згаса.
І все,що мріяла,збулося.
І виноградная лоза

в чужім краю зтяжіла гроном-
майбутнє сонячне вино.
Живу по сонячним законам
уже давно. Вже так давно

спів солов'іний не тривожить,
і круків каркання невпинне. 
І кожну ненаситну мить
про тебе мислю,Украіно.

Тобі усі моі дари,і серця жар,
надіі ясні, і печалі.
Як світлий промінь із-за хмар
я на твоі впаду скрижалі...

31 січня 2016 р


Рецензии