Подруга

Очиці в посмішку звужаються,
лукаві губи шепчуть "браво",
і келих підніма за здравицю,
і погляди перетинаються.
А я то знаю в чому справа.

Тобі моі маленькі успіхи,
як в горлі величезна кістка.
Та я тобі киваю з усміхом,
з нещирим трохи,трохи поспіхом-
свекрусі люб'язна невістка.

Не переймаюсь і люблю,
бо знаю інші всі твоі чесноти.
Побачиш теж ти успіху зорю.
Знайди лиш в чому. Підсоблю.
А, ну ж ходімо дружно до роботи.

28 січня 2016 р


Рецензии