Льов Коб кову

Льові Кобікову

Маленький хлопчик з іменем прадіда
ступив на землю пращурів своіх.
Нехай  же береже його планіда
від непогод  в житті   і бурь лихих.

Мій милий брат, що над усіх любила,
ти дивишся на нього з висоти.
Онукові наснаги дай і сили,
щоб поле це життєве перейти.

Нехай він стане добрим, знаменитим, 
й здобуде щиру шану від людей.
Йому  іще рости і запалити
вогонь в  душі, що дав нам Прометей.

4 лютого 2016 р


Рецензии