Жасмин

Жасмину кущ на нашому подвір'і
буяє в цвіті, вищий за дахи.
І запах білосніжного сузір'я-
парфум французький...А птахи

цвірінькають, зхвильовані красою.
І йде луною на увесь куток.
О, милий Тиврів, ти завжди зі мною,
мого життя минулого  шматок.

Моє все добре і недобре сплило
по річечці маленькій край села. 
Дочці моій це  бАтьківщина мила,
бо тут вона родилась і зросла.

2 лютого 2016 р


Рецензии