Культ

Світ байдужості жорстокий
Серед багатих та скупих,
Неначе човен без вітрила
Пливеш в морях людей сліпих

Безсилля силу їм дарує,
Страхи - надійний оберіг,
Байдужість полум'ям гартує,
Безпеки викує поріг

Летять вони так швидкоплинно,
Неначе тіні, у світи
Зібрать нікчемності багатства -
З пустого дерева плоди

А крики чути про любов,
Людяність та милість
Німа байдужість на вустах -
Сліпа надія в щирість


Рецензии