скворечник в парке

***
все тише вечер
средь голых ветвей
скворечник в парке

fading evening
among the bare branches
birdhouse in the park


***
одинокие следы
стучит деревянной ногой
сонный молочник

single traces
knocking with a wooden leg
by sleepy milkman


***
очки на резинке
узелок к узелку
иное время

glasses on an elastic band
node to node
another time


Рецензии