Я спогади тво

Я спогади твої таємно збережу,
            І дивну ту любов, коханий.
                Я снів твоїх відлуння,
                Ніжний дотик губ,
                Покинутих бажань
                Вологий слід –
                Сльоза дощу,
                Ім’я на склі,
                що тане…


Рецензии
красиво очень

Дмитрий Ежофф   02.04.2016 19:59     Заявить о нарушении
Спасибо, Дмитрий! Признательна!))

Элина Оураниос   06.04.2016 18:06   Заявить о нарушении