Але журба на двох

Губи твої цілую
Плечі твої горну
Очі твої зчарую
Груди твої торкну

Синім фарбую біле
Синім та голубим
Ти сонце моє доспіле,
Але ти будеш з ним

З ним, а не зі мною
Ти полетиш у даль
Птахою чарівною
Лишиш мені печаль

Лишиш мені печалі,
Але журба на двох
Будемо житии далі
Благословить нас Бог

Сонячні заметілі
Білі пороші садів
Хмари дощами спілі
І далечінь степів


Рецензии