На веселку с ли журавл

На веселку сіли журавлі
На короні сонця білі лілії
Я лежу на животі землі
І голублю груди її спілії

З другом вітром небом пролечу
Зачерпну моря я серцем-чашею,
А в садах я груші засвічу
Пригощу птахів із жита кашею


Рецензии