***

Янголе, позбавлений свободи
Повертати небо догори,
Невгамовне явище природи,
Підійди до мене, повтори
Всі слова, промовлені раптово,
Без події, без обіймів, без
Лагідного погляду додолу
На майбутнє марево чудес
Попроси мене не відпускати,
Знаючи - не зможу, не спиню
Треба долю краще заховати,
Доки поцілунок не прийму
Світло тане, змінюється небо,
Ночі повернулись догори
Янголе, я думаю про тебе
Повтори, що любиш, повтори


Рецензии