Що за диво, те наше життя

Ми шукаємо відповідь знов,
Що за диво, те наше життя,
То ж буває збиваємо в кров,
Наші ноги, які без взуття.
Їх збиваємо об камінці,
Чи на гілках колючих буття,
Знає кожний дороги ось ці,
Та не кожний пройде каяття.
Як біда, то до Бога йдемо,
Коли зовсім нестерпно стає.
Ото так ми завжди живемо,
Лише віра нам сил додає!


Рецензии