Буття

Візьму тебе в свій сон
Там небо синє наче льон

Там родять квіти без коріння
І Бог приходить без моління

Коли ж повернешся в буття
Ти не забудеш почуття

Безмежну ніжність рідних рук
Й сердець ласкавих перестук

Візьму тебе в своє буття
Хай квітнуть наші почуття


Рецензии