Янтарны дождж в сайтох!

А ни душы фш жывой

Я не чытал панта грюэля.
Ну, о, а том жа, що нам трэга й.
Так от пан Федар гонды здеся
Вам даст хоць с пар штанов.

В нас сексапильны фсе паэты фш.
И нават ф задню дыркинг влезут.
Кали какда там каки нету шь.
А шё там ва тюрмох!

Вика праходють – прах на месце.
А нафига збыраты смецце й.
И в нас жэ й заприцили й сексык
Прам во на сей старонц.

На Салавки за салам едзьма!
О там нагледзися на ледзи зь.
Ды и, чаго там, ф самам дзель!
Прыгожа рожа ф тле.

Дон Карло гонды тозер мециць
Кабы да если й зЕхаць в щэлинг.
А чо. Чаво. Павсюду ш недзе
Хоць жджэ красотк.

Якая тэмка щэ в нас есця.
Оно ж пад жоп каб ножк.
Туда жэ тожэ занисём,
Ну, в той сфет, нешта с зёрн.

Кали ж падумаема, чэрци,
А том, как в небе весци чэсна
Яку игру, гульню да слёз
Са родзичы з мильон?

… ну, каяца но мозьн,
Сцё во, падбив саплё зь.
А потым снова, хоць ва снох,
Ды здзелаем садом ль.


Рецензии