Мне узнаць вдруг васьХацелАсь,

Гдзе жэ Асе здзелаць в долг

Если время быстратечна
Улетела где-та прочь,
Значиць, будзем ночь всю зь дзедам
Пазнаваць грузин зь вино й.

Али, мо, саздаць музеум
Мы хацима ф бисунов?
Так тагда давайця екся фш
ЗайЯвьЛеньИХце зе к бось.

Ну, памаешь ли, бо зь треба
УчьРехДзикЦь какой-та вш Дом?
А ва пракцике ныкечав
Эттава ще шь не было й.

Этта ш пахне атЧушДзенем
Палавин, найменш, жылов.
Так ша ета стоиць дзенех!
А ф цебе сце е ш ф штанНох.

Так ша атпачынеш, дзеда.
Ты но взьмыся за дэ шо.
Пахадзиць прыдзеца зь в дзебрыщ
За всяляКамы дабро сь.

Да и, ваабчэ, зачем ты?..
Шо, сабралСИК снова в морг?
Дак мы ета… хе, ну, Хека
Сце не ждзёма в МагильНо, г.

Вот какия в Мня куплеты
РапТам тута гонды во вж.
Ну, пажаласта, раздзеньце
Да хаця бык с пар трухСов.

Дзелаць нечава паэтам.
Ды яще тут гонды двом.
Вот мы й вмыйся нанач нечым
Саабразна паре штор.

… да, пагнали зь пабыстрох.
Бо парад планет вот-вот
Увайдзёт за гарыЗоньць.
А там Асей взе й ничог.

... всё у нас за частаКолм!
Бо ж ты, дзед, щэ й не жывёш


Рецензии