Можливо жити без кохання?

Можливо жити без кохання?-
Життя ціле любить себе,
Чи має відповідь питання,
Що думки всі вмить переплете.

Гуляти разом, спілкуватись,
Та мати серце кам’яне,
Щиро в очі посміхатись,
Хоча для неї все чуже.

А як прожити без любові?-
Не зустріть людину ту одну,
Не трогать локони шовкові,
Не бачить посмішку сяйну.

А скільки радості приносять,
Слова коханої людини,
Які до неба вверх підносять,
Не відпускають ні хвилини.

Не завжди легко воно дасться,
Кохання всюди має жить,
Держіть за руку своє щастя,
Не відпускайте ні на мить!


Рецензии