вгамуйся

Наче млинці ті нетлінки печу.
Мало тарілки. Доречно корито. 
Мій несподіваний розум-мовчун
Вирішив заговорити.
Що ж ти мовчав, як тебе я будив?
Як я благав, прокидайся, нездаро.
Ось і прокинувся. Ну, і куди
Все це базікання тарить?
Ще, слава богу, що є інтернет,
Є куди скинути надлишок пару.
Я вже чекаю, скінчиться пальне…
Знову поперло?!... Я зараз…


Рецензии