Хмари

Блакить безмежну, заколотну,
Заповнюють біленькі хмари,
Сніг - у зиму прохолодну,
Дощик на весні з собою взяли.

Пливуть так гордо,і поважно
Торкаються небесних порожнин,
Граються, змінившись переважно,
Цікавими фігурками тварин.

Намагаються і вітрові перечить,
Бо жене в далекії краї,
Орнаменти їх в мить нівечить,
Змінивши швидко їх на свої.

Мов пух отой летять по небу,
І ніяк вже їх не наздогнать,
А діти бачать в них потребу:
"Ото би хмарку осідлать".


Рецензии