Сумно втрачати

Сумно втрачати, сумно губити,
Сумно шукати , та не знайти.
Сумно, про втрати свої говорити,
З  сумом в душі, знову далі іти.
Все то минає, все то проходить,
Разом проходить і наше життя,
З кимось знайомить,
 З кимось розводить ,
Так до кінця, а затим, небуття.
То ж бо цінуймо не золото, срібло,
Час найдорожче добро від усіх,
Кожна хвилинка, секунда, що збігла,
Вже не поверне хвилин дорогих.

В пам'ять про Ольгу Марківну Довгоброд.


Рецензии