***

Обрядилась я чорним кольором,
Як тоді, коли була вільною.
Він завжди був для мене мольфаром,
І душа з ним була в нас спільною.

Ви сахаєтесь наче бовдури.
Вам здається, я з глузду з’їхала.
Мої очі, як дим від хвигури:
Знову сірі, в них сила блиснула.

Я лишень каліцтва загоїла
Від біди, що мене спаплюжила.
Ви вважаєте, я захворіла?
Але все навпаки – одужала.


Рецензии