Сотнi помилок

В моїй відчайдушній душі, лежить понад сотні помилок.
Я дуже часто мовчу, коли потрібно вже врешті-решт висловитись.
Тримаю свою злість і доходжу до точки кипіння,
Але ви про це так і не дізнаєтесь, дивлячись на мене.



 
  #Ілона_Березан
               
                01.02.2016
                13:39


Рецензии