Посвящается Джаватову Мигитину Амирбековичу

Леври ца ахIял адам
Инсантла мурад бирун,
Бирахъун гIялам хIяйран
Лебил халкь рази бирун.

Леври гъугъай сельсовет
ЦIакьле хугина хIяким
Кавшиле арякьуни...
Нушия жан МигьитIин.

Къадарунтла уркIбазе
Кулъани цуния у
Нушия гIямрулизе,
АхъбурцахIа их у.

Халкьис цIакьле дигахъун
АхIялил адамхIале,
Лебил инсант хIулбукIун
Шилзакан вашухIале.

Хуктаба мурад бирун
Виргитаке лихI ихъун
Халкьис кумек бируле...
Шилизе цайи уун.

Халкьра рази бируле
Уунри хIу шилизе,
Калъун гьанна хъалибарг
Хугил пашмандешизе.


Рецензии