Мама

Живу я тільки тим,що чекаю зустрічі з тобою.
Живу надією побачити швидше тебе.
Ти думаєш, Що я не сумую за тобою?
Посправжньому жити без тебе немає сил.
Я прошу Бога ,щоб він сили нам з тобою дав!!
Ми з тобою не розлучались так на довго.
Мам ,ти знаєш,що люблю тебе,
і сумую за тобою сильно!


Рецензии