Коханий...

Скажи мені будь ласка, коханий, я молю,
Як часто в твоїх спогадах мої слова "люблю" .
Як часто мої очі в твоїх очах блищать,
Як часто вітер шепче, ти дай про це хоть знать.

Про тебе, мій коханий, весь час я говорю,
Співаю, щось шебечу, бо я тебе люблю.
І кожен ранок, милий, даруєш ти бадьорість,
Своєю теплотою крадеш мою безсонність.

Ти вічно в мене в серці, знай, тебе прошу,
Ніколи не забуду, нікуди не пущу.
Для мене ти весь всесвіт... яскраве відчуття,
Для мене, мій коханий, ти все моє життя.


Рецензии