Сен ногайша, на ногайском языке

Сен

Сен  - тынысым, сенсиз калай яшайым,
Сен – авада, сенсиз калай болайым,
Сен – канатым, сенсиз калай ушайым,
Сен  тек  меним ойларымда аьрдайым.

Сен – коьзяслар, сенсиз калай йылайым,
Сен – ямгырым, сенсиз калай ювайым,
Сен – тенъизим, кайтып сени озайым,
Сен  тек меним юрегимде аьрдайым.

Сен – яркырак, сенсиз калай ашувым,
Сен – отымда, сенсиз калай янайым,
Сен – ярыгым, сенсиз калай карайым,
Сен тек меним, сен  тек  меним аьруьвим.

Сен – емисим, сенсиз калай ашайым,
Сен – орагым, сенсиз калай орайым,
Сен – шешекей, сенсиз  калай  яйнайым,
Сен тек  меним соьзлеримде аьрдайым.

Оттан  йылы  коьзлеринге  карайым,
Эм юмысак колларынъды ыслайым,
Не бек сенинъ аьр бир кебинъ ыспайлы,
Кайдай сьзлер мен  янымда табайым?


Рецензии
Оьрметли Жамила, саг болын...
Тешеккурлер...
Чок гузел...

Фируз Мустафа   19.03.2016 22:50     Заявить о нарушении
Фируз,сизге де савболынъыз! Рахмет. Спасибо! )))

Джамиля Хасанова   19.03.2016 23:12   Заявить о нарушении